swo-logo2

SWO Groen bestaat uit drie groenbedrijven, die zich gezamenlijk inzetten voor een maatschappelijk doel. Samen met werkzoekenden verbetert SWO Groen de openbare ruimte en creƫert het op deze manier opleidingsplaatsen en kansen op een reguliere baan.

Wij bieden jou de mogelijkheid om een traject te volgen waarbij je aan de slag gaat als assistent-hovenier. Aan het eind van je opleiding, beschik je over een diploma, waarmee je kansen op een baan toenemen. Tijdens de een- of tweejarige opleiding ontvang je twee keer per jaar een premie van 600 euro bovenop de uitkering. Om mee te kunnen doen moet je tussen de 27 en 65 jaar oud zijn en in staat zijn tot lichamelijk werk in de buitenlucht.

Sight

SIGHT Landscaping

SIGHT Landscaping is een landelijk opererend groenbedrijf met een sterke regionale binding. Vanuit die betrokkenheid werken onze groene- en civiele medewerkers aan een grote diversiteit van integrale projecten in de buitenruimte.

Wij verzorgen de groene buitenruimtes voor overheden, bedrijven en instellingen, zorgcentra en bedrijven in horeca en recreatie. Daarnaast hebben wij een bijzondere expertise in het realiseren en onderhouden van daktuinen.

Werf

Groenvoorziening A.J. Van der Werf BV

Met vakmanschap, kennis, liefde voor het vak en een eigentijdse benadering is Van der Werf uit Bedum al 80 jaar actief in de groenvoorziening. Onze professioneel ingerichte organisatie is gefundeerd op de kernwaarden van een familiebedrijf.

We zijn innovatief, signaleren trends en spelen daarop in. Groenvoorziening A.J. van der Werf B.V. geldt als een van de meest allround opererende groenvoorzieningsbedrijven in
Noord-Nederland. Wij zijn de specialist als het gaat om aanleg, beheer en onderhoud van groene buitenruimtes. Groen in goede handen: dat is onze kracht!

oh

Oosterhof Holman Groen B.V.

Oosterhof Holman Groen is een noordelijk opererende groenvoorziener met ruim 25 jaar ervaring met het inrichten en onderhouden van de groene buitenruimte.

Onze hoveniers zijn meesters in ontwerp, aanleg en onderhoud van groenprojecten. Zij doen hun werk op zowel grote als kleine schaal. Denk aan de realisatie en verzorging van particuliere tuinen, stads- en recreatieparken, maar ook aan de aanplanting bij bedrijven. Ongeacht de aard en omvang van het werk: Oosterhof Holman beoefent met veel toewijding het hoveniersvak.